Депутатите ще обсъдят днес промени в Закона за здравето и

...
Депутатите ще обсъдят днес промени в Закона за здравето и
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Депутатите обсъждат промени в Закона за здравето и в Закона за местното самоуправление и местната администрация

Депутатите ще обсъдят през днешния ден промени в Закона за здравето и в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация, както и законопроект за регистрация на задграничните сътрудници. 

Днес е първата сряда от месеца, в която има пленарно съвещание, и според правилника на Народното събрание парламентарните групи могат да оферират точки, които наложително се включват в дневния ред за разглеждане. Предложения са постъпили от „ “ (ИТН), „ Продължаваме промяната- “ (ПП-ДБ) и „ “.

От Има Такъв Народ оферират депутатите да обсъдят на първо четене промени в Закона за здравето, които са първа точка в плана на дневен ред. От ПП-ДБ желаят Народното събрание да прегледа на второ четене промени в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация. По предложение на „ “ в дневния ред е включен техният законопроект за регистрация на задграничните сътрудници. 

Четвърта точка в проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица е първото четене на законопроекта за Българската национална банка, с който се урежда статутът на еврото като парична единица, както и определянето на дизайна на националната страна на разменните евромонети, стартирането и изваждането от обращение, замяната, обмяната и възпроизвеждането на евробанкноти и евромонети.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР