Депутатите се събраха за първо заседание след ваканцията. Есенната сесия

...
Депутатите се събраха за първо заседание след ваканцията. Есенната сесия
Коментари Харесай

Цвета Караянчева откри заседанието на НС, а от ГЕРБ напуснаха пленарната зала при появата на Радев

Депутатите се събраха за първо съвещание след ваканцията. Есенната сесия на Народното събрание стартира под блокада, откакто уредниците на митингите против държавното управление и основния прокурор приканиха недоволните да се съберат пред новата постройка на Народното събрание.
В 9:05 ч. ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева откри съвещанието.
В слово тя съобщи, че Народно събрание има нов дом, преместването е било мъчно осъществено. Това беше тъжна разлъка с историческата постройка на Народното събрание.
 Радев към депутатите от ГЕРБ: Бягството няма да ви избави от позора Радев към депутатите от ГЕРБ: Бягството няма да ви избави от позора
" И аз не съм напълно във екстаз, че съм в Народното събрание при тази конюнктура ". Така стартира дълго чаканата си тирада пред Народното събрание...
Настоящата постройка е всичко друго, само че не и скромна, предлага повече работна повърхност. С направения ремонт е по-функционална. Караянчева сподели, че остарелият герб на постройката ще бъде махнат.
Караянчева прикани за език на съгласие, в противоположен случай езикът на омразата ще се придвижи измежду сънародниците ни, което може да е пагубно.
При появяването на Румен Радев депутатите от ГЕРБ напуснаха пленарната зала, а народните представители от Българска социалистическа партия го приветстваха.
Радев се обърна към депутатите от ГЕРБ и им сподели, че бягството няма да ви избави от срам. Вижте цялостното послание на президента в пленарната зала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР