Депутатите провеждат редовно заседание.Депутатите ще обсъдят на първо четене промени

...
Депутатите провеждат редовно заседание.Депутатите ще обсъдят на първо четене промени
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Заседание на парламента

Депутатите организират постоянно съвещание.

Депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за отбрана на лицата, подаващи сигнали или обществено оповестяващи информация за нарушавания, планува програмата за работа на Народното събрание. Вносители са Надежда Йорданова и Петър Кьосев от ПГ на ПП-ДБ.

В дневния ред е и повторното гласоподаване на оспорените от президента разпореждания от Закона за изменение и допълнение на Закона за правосъдната власт, признат от Народното събрание на 2 юни 2023 година

Парламентът ще дебатира на второ гласоподаване и промени в Закона за правосъдната власт, чиито вносители са Кирил Петков, Надежда Йорданова и Божидар Божанов от ПП-ДБ.

В програмата е също второто четене на изменение и допълнение на Закона за надзор по използване на ограничаващите ограничения предвид на дейностите на Русия, дестабилизиращи ситуацията в Украйна. Промените са свързани с анулация на дерогацията за импорт на съветски нефт, която Министерският съвет би трябвало да направи в 30-дневен период от влизане в действие на измененията.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР