Депутатите отхвърлиха предложенията на Валери Симеонов хазартът да се организира

...
Депутатите отхвърлиха предложенията на Валери Симеонов хазартът да се организира
Коментари Харесай

Депутатите отхвърлиха промените в хазарта, предложени от Валери Симеонов

Депутатите отхвърлиха предложенията на Валери Симеонов хазартът да се провежда единствено в петзвездните хотели, курортните комплекси и на 20 км от границата. "За " предлагането на Валери Симеонов гласоподаваха 13 народни представители, "против " – 66 и 16 – "въздържали се ".

Лидерът на НФСБ оферираше нови игрални
казина, игрални зали или игри с игрални автомати да се провеждат единствено в хотели с категория пет звезди, в куротни комплекси и обитаеми места и в територии и обитаеми места, отстоящи на не повече от 20 км от шосейните, железопътните, морските и речните гранични контролно-пропускателни пунктове.

Гласуват дефинитивно измененията в Закона за
хазарта

По предложение на ГЕРБ се одобри и различен текст, според който не се потвърждава капитал за образуване на играта от уредниците на
хазартни игри, които един път са ги потвърдили при приемане на лиценз за лотария, моментна лотария, кено, за хазартни игри онлайн, за игри със залагания върху резултати от спортни надпревари и надбягвания с коне и кучета, за игри със залагания върху инцидентни събития и залагания, свързани с познаване на обстоятелства, за хазартни игри с игрални автомати и за хазартни игри в игрално казино, когато се желае нов лиценз за същия тип игра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР