Депутатите от Възраждане и БСП влязоха в остър спор в

...
Депутатите от Възраждане и БСП влязоха в остър спор в
Коментари Харесай

Скандали в парламента: От БСП искат оставката на Цончо Ганев, предупредиха за още 130 г. партиен живот

Депутатите от " Възраждане " и Българска социалистическа партия влязоха в изострен спор в Народното събрание по време на дебатите, дали страната да има представител в " Лукойл ". Цончо Ганев назова социалистите " безродници ". Иван Ченчев от Българска социалистическа партия пък излезе с процедура по метода на водене и прикани председателстващия Росен Желязков да накаже и да изгони Ганев. 

Народният представител даже прикани сътрудника си от " Възраждане " да подаде оставка като зам.-председател на Народното събрание. Той се аргументира, че Ганев не може да наскърбява цяла парламентарна група и се закани, че Българска социалистическа партия е със 130-годишна история и щяла да съществува най-малко още толкоз, до момента в който " Възраждане " щяла да последва ориста на Национална движение „Симеон Втори".

Георги Свиленски също изиска думата, само че Желязков му я отхвърли и съумя да приключи последващи разногласия в пленарната зала. След няколко минути Костадин Костадинов отиде да беседва със Свиленски и разногласието беше " сподавен ".   
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР