Депутатите от Продължаваме промяната“ се похвали от трибуната на Народното

...
Депутатите от Продължаваме промяната“ се похвали от трибуната на Народното
Коментари Харесай

ПП се похвалиха: При нас българите живяха най-добре! Острие на ГЕРБ веднага им изби зъбките

Депутатите от „ Продължаваме промяната “ се похвали от трибуната на Народното събрание, че по времето на тяхното ръководство в България е имало нечуван растеж на приходите, нечуван растеж на производството, нечуван растеж на износа, тъй като бил паднал рекета над компаниите.

Красимир Вълчев от ГЕРБ напомни, че единствено преди дни синдикатите са декларирали, че за първи път от 10 години българите обедняват. „ Може да давате повече хартийки на хората, само че инфлацията ги изяжда “, разгласи Вълчев.

Депутатът от ГЕРБ разгласи, че главното достижение на Политическа партия е било, че  обедняването на българите е по-малко и с това се хвалят. „ По време на „ неприятното “ ръководство на ГЕРБ имаше 11% растеж на приходите и 2% инфлация, а при Политическа партия близо 18% инфлация и 15% растеж на приходите, което демонстрира, че българите обедняват. Някой да е чул за нови фабрики да се откриват. Имало растеж на износа, само че единствено в производството на оръжия и електрическа енергия, тъкмо от „ Мариците “, които по този начин ви пречат и желаете да закриете “, съобщи Вълчев.

Асен Василев на собствен ред уточни, че служебното държавно управление не желае да внесе бюджет за 2023, тъй като щяло да лъсне „ лъжата “, че има 11 милиарда недостиг в бюджета. Бившият финансов министър на Политическа партия се тормози, че в случай че няма импортиран бюджет няма да може да се теглят нови заеми.

„ В опита си да не внесете бюджет, това което ще извършите е, че ние ще натрупаме безконтролно разноски, които няма да може да прогнозирате по какъв начин ще се заплащат “, съобщи още Асен Василев, който се закани, че сред първо и второ четене всяка една парламентарна група ще си прави своите оферти. Той добави, че от Политическа партия не са внесли обществените си оферти, тъй като нямало импортиран бюджет за 2023 година.

Корнелия Нинова прикани Асен Василев да внесе в зала по този начин прокламираната им декларация за внасяне на бюджет от служебното държавно управление, а той отвърна, че ще види дали има подготвеност от групата му. Росен Желязков посочи, че декларацията е импортирана в бюджетна комисия, само че още няма мнение по нея.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР