Депутатите от парламентарната група на БСП за България се върнаха

...
Депутатите от парламентарната група на БСП за България се върнаха
Коментари Харесай

БСП се завърнаха край Народното събрание заради бележките за паркиране

Депутатите от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " се върнаха в непосредствена непосредственост до постройката на Народното събрание през днешния ден. Те обаче не нарушиха заканата си за неприсъствие в пленарна зала на спонтанен брифинг на метри от нея демонстрираха какви касови бележки издават паркинг-автоматите в София. Според тях те изрично не дават отговор на условията.

Една касова записка би трябвало да има Булстат, име на компанията и да бъде фискализирана, а по новите наредби - би трябвало да има и баркод, уточни Георги Свиленски и сподели бележката от паринг автомата. " Пише ли кой събира парите? Защо Столична община не съблюдава закона ", попита той. Свиленски означи, че финансовият министър е споделил, че и банкоматите са длъжни да бъдат по разпоредба H-18.

От Българска социалистическа партия показаха, че по техен сигнал автоматите в Шумен са били запечатани и приканиха и тези в София да бъдат спрени, до момента в който не бъдат приведени в сходство с условията.

Тази година дребният и междинен бизнес ще запомни оня епизод от своя живот, в който за следващ път му се постанова да подмени касовите си апарати и софтуера за ръководство на продажбите, разяснява Димитър Данчев от левицата. По думите му срокът за въвеждане на софтуера се е оказал прекомерно къс, а условията - неразбираеми. Той се обърна към министъра на финансите и Национална агенция за приходите да погледнат към паркинг автоматите, инсталирани от Столичната община, и да отговорят дали те дават отговор на условията на разпоредба H-18.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР