„Депутатите от „Има такъв народ“ не се чувстват удобно да

...
„Депутатите от „Има такъв народ“ не се чувстват удобно да
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Депутатите от ИТН се чувстват неудобно да изпълняват нареждания и заповеди


„ Депутатите от „ ИТН “ не се усещат комфортно да извършват нареждания и заповеди. Виждам тяхното терзание и стеснение, всеки ден споделяме “, сподели ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров.

Според него Ива Митева се чувствала „ много неловко от този процес на събитията “. „ Тя беше доста тика и обезпокоена. Защо са обезпокоени тези хора? Ако са свободни изразители на волята на гласоподавателите, какво ги тормози? “, попита Гюров.

„ Има доста забавна съгласуваност след няколко знакови събития. Вотът на съмнение и махането на Никола Минчев е след прекъсване на схемите на Капитан Андреево, трафика на артикули, прекъсване на милиардите, източвани през АПИ към чували, пачки, кюлчета и прекъсване на дейностите по отношение на битката с антикорупцията в лицето на закона на КПКОНПИ “, добави Гюров.

Той отхвърли да знае дали министър председателят Кирил Петков е писал есемеси на депутати от Има Такъв Народ. „ Кирил Петков показваше поддръжка към бюджета, към Никола Минчев и към всички свободни народни представители, които работят България да стане една нова и просперираща страна “, посочи Гюров.

По мотив идния избор на съмнение ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната “ е безапелационен, че в Народното събрание има задоволително депутати, които са поели ангажимент не към своите партийни водачи, а към народа. „ Те ще застанат от вярната страна “, сподели Гюров.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР