Депутатите от ДПС осигуриха кворум за днешното заседание на парламента.

...
Депутатите от ДПС осигуриха кворум за днешното заседание на парламента.
Коментари Харесай

БСП: От ДПС отново показаха пълната си подкрепа към управлението на ГЕРБ

Депутатите от Движение за права и свободи осигуриха кворум за днешното съвещание на Народното събрание. Впоследствие Българска социалистическа партия разгласи, че Движението постоянно е било подмолна част от ръководството на Бойко Борисов. ”С показната си регистрация Движение за права и свободи демонстрираха цялостната си поддръжка за ръководството на ГЕРБ ”, съобщи социалистът Стоян Мирчев по време на брифинг.
" Днес сме очевидци за следващ път по какъв начин политическото говорене се разминава с действителните дейности. И Движение за права и свободи, и ГЕРБ, посредством своите представители, се пробват да се разграничат едни от други. Вече от три години сме очевидци на това по какъв начин в основни моменти и за значими закони те си подават ръка едни на други. Включително и митингите с претенции за оставки демонстрират обвързаностите на тези две партии. На първата регистрация през днешния ден сигурно не се записаха народните представители от нашата група и от Движение за права и свободи и кворум нямаше. При втората регистрация Движение за права и свободи показно влязоха и записаха цялата си парламентарна група, с което демонстрираха цялостната си поддръжка за ръководството на ГЕРБ. Движение за права и свободи взе участие в ръководството подмолно, а не посредством публична коалиция. Патриотите са лист, зад който се крие този развой. Доскоро те бяха патерица на ГЕРБ, а в този момент са патерица на Движение за права и свободи ", сподели Мирчев.

Той уточни, че през днешния ден българските жители за следващ път са разбрали, че единствената съпротива е Българска социалистическа партия.

Според аления народен представител у нас работи " политика на концесията " и следва да разберем какви концесии значи поддръжката на Движение за права и свободи. А това било част от модела на мафията, който не би трябвало да се търпи.

Мирчев направи прилика с внезапната смяна в решението на водача на " Воля " Веселин Марешки да обезпечи недостигащите подписи за внасянето на плана на ГЕРБ за нова конституция. В същия ден предходната седмица стана ясно, че някогашният народен представител от " Воля " Андон Дончев получава 20-годишна концесията на плажа " Кабакум-Север 2 ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР