Депутатите, които нямат зелен сертификат, ще си плащат сами тестовете

...
Депутатите, които нямат зелен сертификат, ще си плащат сами тестовете
Коментари Харесай

Депутатите без зелен сертификат ще си плащат сами тестовете |

Депутатите, които нямат зелен документ, ще си заплащат сами тестванията за ковид. Те няма да могат да вземат участие в съвещанията онлайн, в случай че откажат да съблюдават правителата за влизане в Народното събрание. 

Това съобщи националният представител от Демократична България доктор Александър Симидчиев, който е зам.-шеф на здравната комисия, по Нова тв. Депутатите сме равни на всички останали хора, само че сме високорискови, тъй като се срещаме всекидневно с доста жители, добави той. 

Комисията по опазване на здравето одобри през вчерашния ден решението за наложителен зелен документ за вход в Народно събрание, тя е водеща, изясни Симидчиев. Надявам се още през днешния ден решението да бъде признато, сподели още пулмологът-депутат. 

Когато човек е навън, вероятността за заразяване е по-ниска, само че не е равна на нула, изясни медикът във връзка днешните празнувания на Богоявление. По думите му Омикрон към момента не е имал време да стане доминантен вирус в нашата страна. 

Новите инфектирани за последното денонощие са доста, само че това е Делта разновидността, който е рисков и вкарва хората в болница, безапелационен бе доктор Симидчиев. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР