Депутатите изпържиха Кристиан Вигенин. Председателят на парламента съжали, че е

...
Депутатите изпържиха Кристиан Вигенин. Председателят на парламента съжали, че е
Коментари Харесай

Депутатите изпържиха Вигненин с истории за жрици на пл. Македония и караници между ИТН и ПП: Съжалявам, че съм председател на това заседание

Депутатите изпържиха Кристиан Вигенин. Председателят на Народното събрание съжали, че е седнал на председателското място. Напрежението стартира след изявление на Настимир Ананиев от Политическа партия към дебатите за избора на Иван Иванов за ръководител на КЕВР. Депутати от Движение за права и свободи заговориха за светци и за жриците на пл. " Македония ". От Има Такъв Народ продължиха с офанзивите против някогашните си съдружни сътрудници. Тошко Йорданов атакува групата на Политическа партия, а Ива Митева се извини, че е била част от обединението.

Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС постави точка на нелепото съвещание и съобщи, че се срами от сътрудниците си и предложи да се приключат тъгите на Народното събрание. В последна сметка народните представители избраха Иван Иванов още веднъж да се върне в КЕВР със 132 гласа " за ", двама - " срещу " и осем въздържали се. Каримански прикани всички да поддържат решението, тъй като няма да почитат настояването от сутринта на президента Румен Радев. Кристиан Вигенин добави, че няма да " глобява " народни представители в последния им ден, тъй като може би няма да имат опция да апелират глобите. Накрая Муккадес Налбант излезе на трибуната и стартира да подлага на критика Лена Бориславова и държавното управление със мемоари от учителските си години. Вигенин ѝ се извини, че му е колежка в председателския съвет на Народното събрание и ѝ лиши думата с аргумента, че не приказва по тематиката за връщането на Иван Иванов в КЕВР.

След почивката на депутатите, Вигенин се отхвърли да води съвещанието. На негово място седна Мирослав Иванов, само че след няколко минути беше заменен от съпредседателя на " Демократична България " Атанас Атанасов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР