Депутати от Възраждане, БСП и ИТН се събраха около трибуната

...
Депутати от Възраждане, БСП и ИТН се събраха около трибуната
Коментари Харесай

Скандал и протест в НС: Депутати се струпаха около трибуната на парламента

Депутати от " Възраждане ", Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ се събраха към трибуната в залата на Народното събрание като форма на митинг.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков изиска пояснение какво се случва, защото нямаше предварителна поръчка за това. 

" Някой ще изясни ли това какво е - хепънинг, пърформанс или хор, който ще извърши някаква ария ", попита Желязков. 
 Георги Димитров
" Ние няма да допуснем това безвластие в Народното събрание повече да продължава по този метод. Или ще има съглашение за съблюдаване на законите в страната, или митингът, който върви по улиците, ще върви и тук. Ние няма да допуснем повече безвластие в  българската страна. Тук, начело, са представителите на съвсем 1 млн. български жители и в случай че вие не почитате нас, ще почитате тези 1 млн. български жители. Народното събрание няма да работи обикновено, до момента в който този въпрос не бъде позволен ", уточни водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. 
 Георги Димитров
Тошко Йорданов от Има Такъв Народ съобщи, че са начело поради " безспорната грубост, която се прави с Конституцията ". 

" Вие в действителност поради комплексите на Христо Иванов, ГЕРБ и Движение за права и свободи му тръгвате по акъла и вършиме безусловно нездравословни и долни неща с Конституцията, срещу всичката експертиза в юридическия свят и срещу желанията на българите. Не може да сте толкоз брутални ", уточни Йорданов. 
 Георги Димитров
Очаквайте детайлности!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР