Депутати от Продължаваме промяната - Демократична България, БСП и ДПС

...
Депутати от Продължаваме промяната - Демократична България, БСП и ДПС
Коментари Харесай

Израел изкара танкове, изчезнали са 750 израелци

Депутати от " Продължаваме промяната - Демократична България ", Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи осъдиха изненадващата офанзива на терористичната формация " Хамас " против Израел. Още през вчерашния ден, когато спорът сред двете страни ескалира, съпредседателят на " Продължаваме промяната - Демократична България " Кирил Петков изрече съболезнования за жертвите на нападението.

" Солидаризираме се с ограниченията, които взима израелското държавно управление в отговор на тази неоправдана офанзива. Надяваме се ескалацията на напрежението от Газа да спре ", написа в профила си във " Facebook " Петков. Малко след среднощ пристигна реакция и от депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски, глобен по световния закон " Магнитски, който също осъди нападението против Израел.

" Уродливото лице на тероризма за следващ път ни сподели какъв брой значим и безвъзвратен е цивилизационният ни избор и последователността ни в следването на евроатлантическите полезности ", се споделя в позиция на Пеевски, оповестена на уеб страницата на Движение за права и свободи.

В нея той приканва премиера акад. Николай Денков и държавното управление да подхващат неотложно нужните дейности, с цел да приберат невредими блокираните на летището в Тел Авив българските жители. Правителственият аероплан " Еърбъс " излетя за Тел Авив в 6 часа тази заран, незабавно след приемане на позволение от израелските управляващи като част от готова през вчерашния ден денем евакуация на българите

Народният представител от Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народното събрание Кристиян Вигенин дефинира обстановката в Близкия изток като невиждана. " Такива огромни дейности дори не е имало в интервала на сериозна военна борба ", сподели той, представен от Българска национална телевизия. По думите му има сериозен риск нови страни да се включат в спора. " Важно е да реагират играчите, които поддържат Хамас, не знам каква ще бъде ролята на Иран във всичко това ", уточни той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР