Депутати от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън вече открито

...
Депутати от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън вече открито
Коментари Харесай

Обсъждат вот на недоверие срещу Борис Джонсън

Депутати от Консервативната партия на премиера Борис Джонсън към този момент намерено разискват по какъв начин той да бъде свален от поста и кой да бъде негов правоприемник. Това става след изявление във вторник на премиера, в което той съобщи, че никой не го е предизвестил, че празненството на " Даунинг стрийт " през май 2020 година е било в нарушаване на разпоредбите на локдауна.

Заглавието на първа страница на вестник " Индипендънт " през днешния ден е: " Никой не ме предизвести, че купонът е срещу разпоредбите, сподели индивидът, който основава разпоредбите ". Политическите наблюдаващи са на мнение, че с това изявление Борис Джонсън " си е вкарал автогол ".
Джонсън: Никой не ме предизвести, че празненство с питиета е в прорез с разпоредбите
Борис Джонсън изрично отхвърли да е бил предизвестен, че празненство с питиета в градината на „ Даунинг стрийт ” 10 рискува да нар...
Прочети повече
Твърди се, че депутати от друг сан и разнообразни крила на Консервативната партия считат, че към този момент могат да бъдат събрани задоволително писма с искане на избор на съмнение в премиера откакто бъде оповестен отчета на държавния чиновник Сю Грей, която раследва случаите с празненства на " Даунинг стрийт " по време на локдаун. „ Дейли телеграф “ написа, че към 20 депутати считат да предадат такива писма в " Комитет 1922 " още през днешния ден, заяви БНР.

Знае се сигурно, че към този момент са подадени няколко. Необходимо е писмата да станат 54, с цел да се гласоподава избор на съмнение на Джонсън.

Междувременно стана ясно, че Доминик Къмингс, някогашният първи консултант на Борис Джонсън, ще бъде интервюиран в границите на следствието.

Къмингс първи подаде сигнал за празненството на 20 май 2020 година След като министър председателят съобщи в Народното събрание, че е участвал за малко на събирането, само че с ясното схващане, че това е работна среща, някогашният консултант съобщи, че Джонсън е излъгал пред депутатите и че той персонално го е предизвестил за следствията от това събиране.
Eто по какъв начин се забавлява Борис Джонсън по време на локдаун (ВИДЕО)
Британският министър председател Борис Джонсън е подиграван в соцалните мрежи, откакто е уловен да танцува на празненство с чашка в ръка.  За клип...
Прочети повече
Заместник-лидерът на опозиционна Лейбъристка партия Анджела Рейнър съобщи, че в случай че министър-председателят има най-малко малко почитание към английския народ, би трябвало да направи достойното нещо като подаде оставка.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР