Депутати, обявили подкрепата си за почетния председател на ДПС д-р

...
Депутати, обявили подкрепата си за почетния председател на ДПС д-р
Коментари Харесай

Депутатите, подкрепили Доган, се срещат със структури на ДПС от страната в София

Депутати, оповестили поддръжката си за почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган , се срещат с представители на структурите на Движение за права и свободи от цялата страна. Срещата стартира в този час и се състои в столичния хотел " София Балкан Палас ".

Преди срещата Севим Али, нечленуващ в парламентарна група депутат, който разгласи поддръжката си за Доган, съобщи пред медиите, че в срещата вземат участие структури на Движение за права и свободи от цялата страна, които ще обсъдят с депутатите и ръководителя Джевдет Чакъров обстановката в Движение за права и свободи. Структурите поддържат нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган и заставаме зад апела на нашия почетен ръководител доктор Доган.

На 10 юли в писмо почетният ръководител прикани за оставките на Делян Пеевски, Халил Летифов, Станислав Анастасов, Хамид Хамид, Ертен Анисова и Радослав Ревански. 

Всички структури в цялата страна поддържат почетния ни ръководител и застават зад апела на нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган. 

Сега ще обсъдим обстановката в Движение за права и свободи, добави депутатът и посочи, че ще бъде разисквано положението на структурите. 

" Според вас това, което се случи с отстраняването на тези 17 народни представители от парламентарната група на Движение за права и свободи, посредством медиите запитвам - какъв беше претекстът да бъдат изключени всички тези 17 народни представители? Това е посягане против демокрацията в България ", сподели Севим Али. 

В последните резултати, които постигнахме на последните парламентарни избори, имаме малко над 18 хиляди гласа повече от последните парламентарни избори, които бяха през април 2021 година, добави той.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР