Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в

...
Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в
Коментари Харесай

Пиарът на ГЕРБ за задържането на Борисов: Това е брутална политическа репресия

Депутати и симпатизанти на ГЕРБ се събират пред ГДНП в символ на митинг след ареста на водача на партията Бойко Борисов.

Пиарът на ГЕРБ Никола Николов съобщи, че сътрудници от цялата страна пътуват към София. Решението на Изпълнителната комисия от през вчерашния ден е " да притеглим оптимален брой членове, симпатизанти и жители, на които им пука за демокрацията в тази страна " да се причислят към митинг, които провеждат към 9.30 пред постройката на Министерски съвет.

Николов дефинира случилото се като " брутална политическа принуда, подхваната от ръководещите в страната - Кирил Петков, Бойко Рашков - противозаконни арести, арестувания ".

Каза още, че никой не знае това арест ли е какво е? Задържането на Борисов нощес по мрачно му наподобява на " шумкарските номера на Българска комунистическа партия ".

Попита още за какво този арест е откакто основният европейски прокурор Лаура Кьовеши си потегли от България. Попита дали тя има ангажименти с Кирил Петков. Николов удостовери още, че Севдалина Арнаудова също е арестувана.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР