Депутатът от ВМРО Александър Сабанов заклейми законопроекта на Менда Стоянова

...
Депутатът от ВМРО Александър Сабанов заклейми законопроекта на Менда Стоянова
Коментари Харесай

Александър Сабанов: Менда Стоянова защитава КОЙ

Депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сабанов жигосах законопроекта на Менда Стоянова за бездимните цигари като лобистки.
„ Той е толкоз пролобистки към бюджета, колкото и нейното (на ръководителя на бюджетната комисия Менда Стоянова – б.р.) предложение предходната година за понижаване на кешовите заплащания – всички знаем кой пази този закон. Хората не са толкоз неосведомени, че да не знаят чии ползи пази – мисля, че „ Кой” е задоволително да се каже в този случай”.

И добави: „ Определено се вижда освен в този случай, има и други случаи, в които се лобира със законопроекти”.

Според него, в случай че има и дребен късмет бездимните цигари да се потвърдят като по-малко нездравословни, би трябвало да им се даде път. Той означи и че не е работа на депутатите да мислят по какъв начин да пълнят бюджета в случай, че и Министерството на финансите има законодателна самодейност.

„ Изцяло неверна е съдружната политика – по този метод да бъдат вкарвани законопроекти и в зала на крайник да се подписват от част от колегите”, уточни той пред bTV.

„ Нямам подозрение по какъв начин ще гласоподава Движение за права и свободи, тъй като действително законът обслужва част от техните интереси”, съобщи Александър Сабанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР