Депутатът от управляващото мнозинство в Република Северна Македония (РСМ) Бисера

...
Депутатът от управляващото мнозинство в Република Северна Македония (РСМ) Бисера
Коментари Харесай

Заразена с COVID-19 македонска депутатка отиде на работа в защитен костюм

Депутатът от ръководещото болшинство в Република Северна Македония (РСМ) Бисера Костадиновска Стойчевска, която е инфектирана с ковид, разгласи в профила си във Facebook, че ще участва на днешната планувана сесия в Народното събрание и че ще носи предпазен костюм или скафандър. Тя разгласи, че е тръгнала към Народното събрание с цялостно защитно облекло, с цел да взе участие в днешната сесия, на която те би трябвало да одобряват законите, които обезпечават финансова помощ на хиляди жители и компании в рецесията поради пандемията, предава македонската редакция на.

„ Аз съм положителна за Covid-19, само че се усещам добре, решена съм народът да завоюва през днешния ден днес. Няма да позволим изнудване! Моят дълг като народен представител е непрекъснат и доблестен. И здрава, и болна, имам задължението да направя всичко, с цел да могат жителите да получат помощта, която държавното управление им е предоставило.ората - само че на вятъра ще свършим работата през днешния ден “, написа тя във Facebook.

Пакетът от антикризисни ограничения, който депутатите ще би трябвало да гласоподават през днешния ден, се отнася до финансова помощ за 20 хиляди компании и към 150 хиляди жители. 36-ата пленарна сесия е планувана за в 14:15 часа локално време (15:15 часа българско време), в дневния ред на която са законите от петия пакет, а преди този момент в 14:00 е планувана 32-та сесия, на която, наред с други неща, би трябвало да се гласоподава Националната тактика за битка с корупцията 2021-2022 година

По-рано координаторът на депутатите от СДСМ Йован Митревски за предаването " 360 градуса " съобщи, че в случай че съглашението, реализирано от премиера Зоран Заев с водача на Алианса на албанците Зиадин Села и сътрудника му от Алтернатива, Африм Гаши за закона за поданството не способства за нормализиране на работата на Народното събрание, той ще бъде заставен да докара депутатите от болшинството, позитивни за Covid-19, в залата на Събранието, облечени в скафандри и да вземат присъединяване в гласуването.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР