Депутатът от Продължаваме промяната Велико Минков заяви, че напуска Народното

...
Депутатът от Продължаваме промяната Велико Минков заяви, че напуска Народното
Коментари Харесай

Депутат от Продължаваме промяната напусна парламента

Депутатът от " Продължаваме промяната " Велико Минков съобщи, че напуща Народното събрание в деня, в който би трябвало да бъде гласуван новия кабинет. Мотивите за напускането му не станаха напълно ясни.

Минков съобщи, че е бизнесмен и има още най-малко 15 души в Народното събрание от Политическа партия, които са бизнесмени, което значи, че те са задоволително показани.

" Вече обясних, че задачата на ПГ на Политическа партия е да бъде оптимално разнороден като опит и експертиза. Ние сме екип, работим в екип и това е значимото. Следващият, който влиза от листата, е русенец, тъй че русенци продължаваме да бъдем показани ", сподели Минков.

На въпрос на публицисти, че това е извънредно, Минков съобщи:

" Мисля, че това е добър знак за нов жанр в политиката, за нов стандарт на водене на политика, тъй като се нагледахме на някогашни депутати, които държат кокала до последно. Мисля, че ние слагаме доста добър нов стандарт ".

Той добави, че ще продължи да работи като програмист и IT бизнесмен и ще продължи да се пробва са бъде оптимално потребен в района, на място измежду хората, като по думите му - по този начин ще реализира доста по-добри резултати.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР