Депутатът от Продължаваме промяната Искрен Митев разкри, че още нямат

...
Депутатът от Продължаваме промяната Искрен Митев разкри, че още нямат
Коментари Харесай

Искрен Митев от ПП разкри, че още нямат предложение за премиер

Депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Митев разкри, че още нямат предложение за министър председател. Той приказва в предаването „ Денят онлайн ” на NOVA NEWS. Народният представител посочи, че първо би трябвало да се вземат решенията в зала и да се потвърди, че има отговорност, и чак по-късно ще се приказва за кабинета.

" Ако не може да се направи стабилно болшинство и да се вземат сложните решения, по-добре да се отиде на предварителни избори ", повтори проектите на партията Митев. В случай, че се стигне до избори, той е безапелационен, че парите от Плана за възобновяване и резистентност няма да се изгубят, защото изборите ще се проведат бързо. Митев уточни, че 8 от 22-та закона, нужни, с цел да получим средствата по проекта, към този момент са подготвени, а предходната седмица са били признати две ратификации.

" Аз считам, че в случай че отидем на избори и изкомуникираме вярно смяната, ще сме първа политическа мощ ”, акцентира Искрен Митев в отговор на въпрос не се ли тормозят от социологията, която ги слага след ГЕРБ при иден избор.

Препоръката на Европейски Съюз за орязване на 15% на потреблението на газа, Митев разчете по този начин: " Нека да забележим по какъв начин да бъдем по-енергийно ефикасни, с цел да имаме по-малко ползване ”.

„ За мен значимата дума е отговорност ", сподели още депутатът във връзка диалозите сред мандатоносителя Българска социалистическа партия и сътрудниците им Демократична България и Има Такъв Народ. „ За мен е значимо не какво споделят, а какво ще създадат в зала ", уточни обаче Искрен Митев за Има Такъв Народ. Той посочи, че ще стане ясно дали ще се прояви отговорност, когато се гласоподава Закона за КПКОНПИ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР