Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта,

...
Депутатът от Продължаваме промяната Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта нападна Възраждане, нарече ги шепа нещастни фашисти

Депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров , по-известен като Ицо Хазарта, назова депутатите от " Възраждане " " шепа нещастни фашисти ". Това стана в отговор на декларация от партията на Костадин Костадинов по отношение на вчерашния митинг против зелените документи.

" Ако на следващия ден аз реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дал своя вот и има кажа елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда. Ще ви платя рейсовете и може и да ви дам по 40 лв.. Не е ли вярно господин основния прокурор да ми изиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат към пандиза? Дали в закона написа, че той важи единствено за мен или и за шепа нещастни фашисти? ", попита Хазарта.
Бесни имунизирани антиваксъри - глупостта на митинга през погледа на обществените мрежи
Протестът на имунизираните антиваксъри - по този начин националният фолклор в обществените мрежи дефинира демонстрациите от 12 януари (сряда), когато...
Прочети повече
Ще създадем една правна информация дали може да предприемем сходни дейности, съобщи от своя страна председателстващия съвещанието Кристиян Вигенин. Именно той през вчерашния ден бе единственият от управлението на Народно събрание, който беше в постройката на Народното събрание когато част от протестиращите влязоха за диалози с политиците.



Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР