Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта, направи

...
Депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров - Ицо Хазарта, направи
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Заплашиха ме, че ще ми отнемат най-ценното, ако подкрепям Петков и Василев

Депутатът от "Продължаваме смяната " Христо Петров - Ицо Хазарта, направи мощно изявление минути преди гласуването на проектокабинета на Министерския съвет.

Той изясни какво го е стимулирало да се причисли към партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Бях впечатлен от биографията на Кирил Петков, Асен Василев и другите участниците. Но неговият роман не беше задоволителен да ме накара да повярваме в триумфа. Реших най-простичко да попитам: Що за хора са Кирил и Асен, за какво не би трябвало да им имаме вяра? Не получих нито една информация, само че получих недвусмислено обръщение - че в случай че продължава да поддържам Петков и Василев, ще изгубя най-ценното нещо, което имам. Това обръщение е най-силната мотивация да заявя, че моето място е в този тим. Аз имам вяра в него и съм уверен, че ще работи за България ", сподели Христо Петров.

"Някои от вас имат това държание, тъй като са получили същото обръщение, каквото получих и аз. Нормален човек съм и доста постоянно изпитвам боязън. Но какво ми сподели господин Асен Василев: Нормално е да е боязън, само че има неща в този живот, които са по-важни от страха ", съобщи още националният представител от "Продължаваме смяната ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР