Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Радостин Василев пусна

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Радостин Василев пусна
Коментари Харесай

Радостин Василев от ПП-ДБ пусна запис, за който твърди, че е от заседание на Националния съвет на „Продължаваме промяната“


Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Радостин Василев пусна запис, за който твърди, че е от онлайн съвещание на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “. Той направи това на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в София. Василев съобщи, че записът е от 21 май - неделя. По думите му той е бил поканен на този Национален съвет по простъпка и той не е член на националните органи на Политическа партия. Депутатът сподели още, че на този съвет първо е било отхвърлено предлагането Политическа партия да взе участие в държавно управление в ГЕРБ, само че по-късно предлагането е било подкрепено. Радостин Василев разгласи, че .
В записа се чуват гласове, част от които звучат като тези на Кирил Петков и Асен Василев от „ Продължаваме промяната “.
, че политици от ПП-ДБ са били записвани по време на работни срещи в Народното събрание и в офисите им. Петков дефинира Радостин Василев като прочувствено неустойчив политик и инструмент на превзетата страна и на превзетите служби. Петков уточни през вчерашния ден, че записите съставляват деликатен избор и сглобяване на обособени изречения, думи, изрази, извадени от подтекст, целеустремено съединени, с цел да основат внушения и операция, компилация от обособени думи. Той цитира и част от записите, които по думите му Радостин Василев ще се пробва да пусне през днешния ден. Забелязваме елементи и изречения, които са правилни, само че са съединени по подобен метод, че да дадат напълно друго значение, сподели още Петков.
В записа, пуснат от Радостин Василев през днешния ден, се споделя, че има сделка шефовете на службите (ДАНС, НСО, Министерство на вътрешните работи и др.) в страната да бъдат заменени и " имената са синхронизирани с посолството ". Посочва се още, че са провеждани диалози с ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел. В тези диалози е било разисквано по какъв начин България може да се причисли към Шенген и да заобиколи разпоредбите за влизане в еврозоната. 
" Докато те не са отстранили Гешев като основен прокурор не мисля, че Бойко ще желае да върви на избори и да му пада имунитетът. С Борисов се изпира през този вид – няма две отзиви, тъй като наподобява като съдружно, макар, че ние ще споделяме, че е единствено Мария Габриел, тя не е била в България “, се чува още в записа.
Радостин Василев съобщи, че записът не е манипулиран, а целият петчасов запис на цялото съвещание на Националния съвет ще бъде изпратен до медиите.
ИЗТОЧНИК: БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР