Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Искрен Митев изобличи

...
Депутатът от Продължаваме промяната - Демократична България Искрен Митев изобличи
Коментари Харесай

Искрен Митев изобличи в лъжа Костадинов: Руската църква е собственост на Столична община

Депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Искрен Митев изобличи в неистина водача на " Възраждане " Костадин Костадинов по отношение на негови изказвания за собствеността на Руската черква в София. 

" Това е нотариалният акт на съветската черква в София, от който се вижда, че тя е благосъстоятелност на съветското посолство. Тъй като по американските медии в България се разнесе следващата неистина, че не била благосъстоятелност на Русия, в този момент запитвам - ще се извинят ли за лъжата си американските медии, раздухващи антибългарска и антируска агитация, или не? Или вместо това непосредствено ще стартират да приканват за конфискация? ", написа Костадинов във " Facebook " през вчерашния ден. 



" Църквата е благосъстоятелност на Столична община…. “И в този момент запитвам - ще се извинят ли за лъжата си съветските пропагандни партии и водачите им, раздухващи антибългарска и проруска агитация, или не? ” Не имам вяра, извинението изисква мощ, отговорност и геройство. Те елементарно ги декларират, само че в никакъв случай не ги демонстрират ", написа от своя страна в обществената мрежа Искрен Митев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР