Депутатът от Продължаваме промяната Андрей Гюров поиска думата в пленарната

...
Депутатът от Продължаваме промяната Андрей Гюров поиска думата в пленарната
Коментари Харесай

Гюров вкара Световното първенство в парламента, депутат от ПП издънил плана за Изборния кодекс в НС

Депутатът от " Продължаваме промяната " Андрей Гюров изиска думата в пленарната зала, с цел да изрази възмущението си от вчерашните диспути за измененията в Изборния кодекс. Той упрекна Йордан Цонев и Росен Желязков, че са водили преднамерено съвещанието и не са му дали да се изкаже. Припомняме, че в четвъртък народните представители съумяха да гласоподават единствено името на законопроекта за ИК. 

Росен Желязков също взе думата, с цел да аргументира дейностите си и да изясни за какво не е разрешил на Гюров да застане на трибуната. Оказва се, че от Политическа партия са имали желание да предложат още 30 наименования, което, по думите на зам.-председателя, би означавало с сътрудниците му дни наред да се занимават единствено с диспути към името. Желязков призна, че от Политическа партия са позволили тактическа неточност, като авансово техен депутат е дал на Желязков дългия лист с оферти. 

Гюров пък беше безапелационен, че има 16 законопроекта, които са минали на първо четене и те доста повече вълнували българските жители, както и Световното състезание по футбол. Той упрекна Бойко Борисов, че трикольорите ни за следващ път гледат форума в Катар по тв приемниците. Вместо пък държавният аероплан да вози националите, разхождал " бистришките тигри ", в които играе Бойко Борисов. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР