Депутатът от ПГ на ГЕРБ/СДС от 47-то Народно събрание Бранимир

...
Депутатът от ПГ на ГЕРБ/СДС от 47-то Народно събрание Бранимир
Коментари Харесай

Балачев подаде сигнал в прокуратурата срещу бившия областен управител на Варна

Депутатът от ПГ на ГЕРБ/СДС от 47-то Народно заседание Бранимир Балачев подаде сигнал в Окръжна прокуратура - Варна за осъществени нарушавания в Областна администрация град Варна. Адвокат Балачев упорства за инспекция на някогашният областен  шеф Благомир Коцев, дали е сключил контракт срещу 10 000 лв. месечно с частна адвокатска адвокатска фирма при съществуване на цялостен юридически отдел в администрацията, която управлява.

Следва да се има поради, че същата адвокатска фирма е обслужвала и частни компании на Коцев. Има ли спор на ползи и разхищение на държавни средства, се показва още в сигнала. Окръжна прокуратура да ревизира дали от сметката на Областна администрация се плаща  във Facebook за реклама на фамилния комплекс „ Хоризонт ”,
употребява ли заведението държавни терени наоколо до него  и какви наемни цени заплаща за това.

Поставен е въпросът дали чиновници на частния комплекс „ Хоризонт ”  са назначавани на работа в Областна администрация във Варна и нарушен ли е ЗДС. Настоява се да бъдат тествани разпоредителните покупко-продажби в Областна администрация /наеми, размени, продажби/ за интервала от 1.02.2022 година до 1.08.2022 г.при ръководството на Благомир Коцев и дали има осъществени нарушавания при тяхното реализиране, оповестиха от Пресцентър на Политическа партия ГЕРБ Варна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР