Депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров, известен като Ревизоро, е

...
Депутатът от Обединени патриоти Емил Димитров, известен като Ревизоро, е
Коментари Харесай

Емил Димитров-Ревизоро ще бъде новият министър на околната среда и водите

Депутатът от " Обединени патриоти " Емил Димитров, прочут като Ревизоро, е претендентът за нов министър на околната среда и водите. Номинацията му е на Вътрешна македонска революционна организация и е утвърдена от премиера Бойко Борисов на съвещание на съдружния съвет, завършило преди минути.

Решението Емил Димитров да бъде претендентът за правоприемник на обвинявания в умишлена занемареност поради водната рецесия в Перник Нено Димов, който подаде оставка в петък, е взето нощес от управлението на Вътрешна македонска революционна организация и утвърдено от съдружния сътрудник Валери Симеонов.

Другите две имена, които се обсъждаха, са на депутата и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов и на отрасловия зам.-министър Николай Кънчев.

Емил Димитров-Ревизоро е народен представител от патриотичната коалиция втори мандат и се води от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация. Той бе вносител на един от най-големите съгласно опозицията лобистки закони - за опрощаване на 58 млн. лева на братята Кирил и Георги Домусчиеви, който бе анулиран след президентско несъгласие.

При избора на Сотир Цацаров за ръководител на антикорупционната комисия депутатът разгласи, че той го е убеждавал да се кандидатира. Преди да стане инспектор, Димитров е бил хореограф. По времето на държавното управление на Симеон Сакскуборгготски е бил началник на митниците.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР