Депутатът от Обединени патриоти Александър Сиди (ВМРО) ще съди лидера

...
Депутатът от Обединени патриоти Александър Сиди (ВМРО) ще съди лидера
Коментари Харесай

Депутат от ВМРО ще съди Марешки заради клевета за подкуп

Депутатът от " Обединени патриоти " Александър Сиди (ВМРО) ще съди водача на " Воля " Веселин Марешки за клюка. Повод е изказванието на Марешки, че Сиди, който бил " непосредствен сътрудник на Красимиср Каракачанов " е желал рушвет от 10 000 лв. от някогашния шеф на Басейнова дирекция в Пловдив Георги Семерджиев.

" Отива господин Сиди при него и му споделя: ние към този момент вземаме това министерство, ще те оставим на работа, само че ще работиш за нас. Обаче след 20 дни Сиди му се обажда: Аз ще ти пратя един човек и той ще ти обясня по какъв начин би трябвало да работим и той му споделя - ние ще се грижим за теб, само че всеки месец би трябвало да ни даваш по 10 000 лв. ", описа тази заран пред bTV Мерешки, който акцентира, че Семерджиев е написал докладна за това и му е удостоверил информацията.

Това се случило през 2017 година. Той бил уволнен, тъй като не си плащал.

Самият Сиди обаче изрично отхвърли пред публицисти в Народното събрание да е желал подкуп. Той посочи, че защото още през октомври 2018 година Марешки коментирал тематиката, изискал информация от Министерство на вътрешните работи дали са постъпвали сигнали от Семерджиев против него. На 2 ноември от министерството дали отговор с писмо, че при направена информация в дневниците за оферти и сигнали на ОД МВР-Пловдив " такова животно нема ".

" Най-логичното е, в случай че имаш проблем, да се обърнеш към Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ", разяснява Сиди.

Според него обаче вместо към способените органи, Семерджиев и Марешки са се обърнали един към различен.

Сиди даже съобщи, че водачът на " Воля " има от една страна фиксация, а от друга - " съществени психиатрични проблеми ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР