Депутатът от ИТН Георги Георгиев получил предложение на стойност 1

...
Депутатът от ИТН Георги Георгиев получил предложение на стойност 1
Коментари Харесай

Предлагали 1 млн. евро на Георги Георгиев да разцепи ИТН

Депутатът от Има Такъв Народ Георги Георгиев получил предложение на стойност 1 милион евро, с цел да разцепи парламентарната група на партията. Това разгласи самият той в отговор на журналистически въпрос по време на изключителният брифинг на спортния министър в оставка Радостин Василев и още 4-ма депутати, на който оповестиха, че напущат политическата групировка. Георгиев показа, че това се схванало след инспекция с детектор на лъжата, поискана от управлението на Има Такъв Народ.

" Първоначално всички имахме едни проби на таблет, които бяха непринудено. След това някои от нас трябваше да бъдат тествани с полиграф. По време на детектора на лъжата стана ясно, че ми бяха предлагани пари още в 45-ото Народно събрание, с цел да разцепим групата на Има Такъв Народ в Народното събрание. Радвам, че и тогава стана ясно, че не съм ги взел тези пари. Сумата беше 1 милион евро. Един мой прочут ми ги предложи ", изясни случката Георгиев, като отхвърли да уточни името на познатия.

Депутатът изясни, че желаното против милиона евро било да се разцепи Има Такъв Народ, като 10 народни представители да се отделят и сами да създадат парламентарна група, която да поддържа държавното управление.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР