Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов показа лист от

...
Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов показа лист от
Коментари Харесай

Балабанов: Петков продължава разговорите за РСМ, стреми се към еднолично управление

Депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов сподели лист от работен бележник на Министерски съвет с начертания собственоръчно проект на премиера Кирил Петков за интеграцията на Република Северна Македония в Европейския съюз.

" Това е следващото доказателство, че това, което казахме преди повече от 2 месеца в общественото пространство, че министър-председателят води друга политика, отвън тази, която сплоти всички политически партии. Решихме да прекратим тази мъка, тъй като всичко, което се случи в последните месеци, беше с струпване, би трябвало да споделяме истината каквото е. За страдание, още при започване на обединението ние си мислехме, че с тези хора, които подписахме това съглашение, би трябвало да гледаме в една посока ", сподели депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов пред.

" Чашата на търпението преля. Ние се опитвахме през всичкото това време да ревизира позициите си, да направи всичко допустимо, с цел да може България да има обща позиция по тематиката. Неговият екип продължава диалозите в друга посока във връзка с РСМ. Не чу доста неща от нас, стремейки се към еднолична власт на ръководство, към тъпчене на Конституцията и работата на Народното събрание. Но няма нищо по-велико от истината ", добави Балабанов. По думите му това е единствено част от нещата, които занапред, в случай че се наложи, ще се покажат.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР