Депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов определи като „пълни

...
Депутатът от „Има такъв народ” Станислав Балабанов определи като „пълни
Коментари Харесай

Балабанов: Няма вариант ИТН да се върне на масата за преговори

Депутатът от „ Има подобен народ” Станислав Балабанов дефинира като „ цялостни глупости” изказванията, че от партията въобще не са имали желание да вземат участие в състава на държавно управление с третия мандат.

„ Ние ясно изразихме отношението си и диалогичността на това, което направихме в последните дни във връзка с програмата и целите пред България. Проведохме естествени диалози с Българска социалистическа партия и направихме нужните оферти и редакции”, означи той пред Нова ТВ. По думите му Нинова извънредно добре приела предложенията на Има Такъв Народ.

Шансовете за държавно управление към този момент на процедура са несъществуващи. Причината е, че Има Такъв Народ отхвърля да поддържа вътрешния министър в оставка Бойко Рашков за ръководител на държавната антикорупционна комисия КПКОНПИ.

ругият проблем за Има Такъв Народ е съпредседателят на Политическа партия Асен Василев, който соцлидерът Корнелия Нинова счита да предложи за министър-председател. С това в партията на Слави Трифонов катогорично не са съгласни. Според Балабанов името на Василев не е било обсъждано в договарянията за държавно управление, водени до момента. Ако беше, Има Такъв Народ щеше да напусне консултациите, твърди той. Депутатът счита, че Нинова би трябвало да върне мандата още в понеделник.

Балабанов отхвърли обвиняванията, че партията му „ потапя” четвърти подред парламент. Той дори съобщи, че Има Такъв Народ е направила услуга на страната, като я е отървала от „ жълтопаветните лицемери” – като имаше поради „ Демократична България”.

Всичко обаче се счупило, когато видели „ същинското лице и лицемерието”. „ На тези, които когато знаят, че ги снимат - се държат по един метод - за България. Когато обаче не знаят, че ги снимат, лъсва в действителност концепцията им - желанието им за власт”, е мнението на Балабанов.

Той акцентира, че няма вид от „ Има подобен народ” да се върнат на масата за договарянията. „ Ние от самото начало сме били на страната на истината”, означи Балабанов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР