Депутатът от Има такъв народ Александър Тодоров предизвика скандал в

...
Депутатът от Има такъв народ Александър Тодоров предизвика скандал в
Коментари Харесай

ГОРЕЩО В ПИК TV! Новият шеф на тотото избран докато е депутат, ГЕРБ и ДПС скочиха остро: Това е нагло! Промяната е само нарушаване на законите и Конституцията

Депутатът от " ИТН " Александър Тодоров провокира скандал в Народното събрание. Той беше посочен от ръководещата коалиция да оглави Българския състезателен тотализатор.

Точката за оставката му беше първа в дневния ред на депутатите в сряда.

Дани Каназирева от съобщи, че е станало процедура в това Народно заседание, да се подават заявления с погрешно наличие. Проблемът е, че депутатът от Има Такъв Народ, който желае да напусне Народното събрание, е подал молбата си едвам, откакто е бил определен за началник на Българския състезателен тотализатор, а в декларацията си той написал, че не заема други длъжности и, че все още на встъпването си като изпълнителен шеф, то действително той е бил депутат. Тя направи и прилика с декларацията с погрешно наличие на Кирил Петков по отношение на двойното му поданство.
свързани новини24448преди 14 часа
“Разбрахме, че декларациите на Кирил Петков, нямат никакво значение и различен път не го давайте за образец. Неговите заявления и подписи нямат значение, това го разбрахме, произнесе и Конституционен съд, и прокуратурата “, скочи на Петков ръководителят на Мустафа Карадайъ.

Николина Ангелкова пък изиска въпросният депутат да бъде измамен под отговорност по член 313 от Наказателен кодекс и дали прокуратурата ще се самосезира по случая.

" Не може " смяната " да е смяна единствено към нарушение на Конституция, закони и правила ", скочи Каназирева.

" С една погрешна декларация през днешния ден шеф на тотото, на следващия ден министър ръководител “, означи от трибуната Хамид Хамид. И скочи на медиите, които скрили и мълчали по тематиката, тъй като се схванало за това нарушаване от съда. Хамид означи, че се следило по какъв начин медиите се направлявали от Иво Прокопиев и по тази причина запазили безмълвие по скандалната тематика.

" Името на медийния, енергийния и всевъзможен различен необут, е Иво Прокопиев, апелирам господин Лятифов не четете единствено " Капитал ", а сериозната френска и немска преса ", отговори Хамид на изявление на съпартиеца му Лятифов.

Ива Митева Йорданова-Рупчева скочи да пази съпартиеца и се опита несполучливо и без никакви юридически претекстове и обосновки да изясни, че всичко с и към декларацията, било наред. Хамид Хамид й опонира заявявайки, че даже и подобен експерт като нея, мъчно намерил претекстове да изясни, за какво няма нарушаване. Ива Митева Йорданова-Рупчева не се възползва от правото си на отговор.

Красен Кралев от означи, че все още заповедта за назначението на Тодоров, е спряна от Софийския градски съд.

Депутатът Ахмедов от пък съобщи, че през днешния ден е станало ясно, че новите ръководещи са посочили ясно, че нарушават всевъзможни закони. " Г-н Кралев, сътрудници, дано оттук насетне да следим тиражите и шестиците, тъй като току виж, българският спорт останал без финансиране ", посъветва Ахмедов.

Гледайте НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР