Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по култура Вежди

...
Депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по култура Вежди
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Протестиращите да си платят разходите, Отровното трио – на съд

Депутатът от ГЕРБ и ръководител на Комисията по просвета Вежди Рашидов поздрави от трибуната на Народното събрание Министерство на вътрешните работи за премахването на блокадите в София. Своето изказване той направи, откакто министърът на вътрешните работи Христо Терзийски даде доклад какви са вредите след снощния митинг в столицата.

" Сметката за митинга - разноските за защита, за здравна помощ, чистенето, изваждането на павета, би трябвало да бъде изпратена на уредниците на демонстрациите, а Безотговорното трио да бъде обещано на съд ", сподели Рашидов.

" От опит зная, че най-лесно е да плюеш и да рушиш. С какво могат да се похвалят от Отровното трио - станаха известни единствено с отричане и храчене ", добави депутатът.

Той изиска още президентът да се извини, защото " неговата гениална имитация - " Мутри вън " му основала лъжливо себелюбие, само че ясно посочила нощес къде са мутрите, които протягат ръка върху българската държавност и служители на реда ".

След изявлението на Рашидов депутатите от Българска социалистическа партия Иван Иванов и Георги Свиленски желаеха сметката обаче да бъде дадена на премиера Бойко Борисов, по тази причина, че има 56 дни митинги и сее разделяне сред българите.

От своя страна Вежди Рашидов отговори, че като " употребява думата народ е желал да види оня народ, който се назовава " водачи " и работят за нашето здраве, учители, инженери, земеделци, учени ". По думите на депутата на тези митинги " няма един сериозен създател ", както и не участва частта от народа, която работи по 24 ч дневно.

" Водачите са деца на номенклатурата и Централен комитет на Българска комунистическа партия ", сподели още Рашидов.

Той попита риторично: " Борисов ли вадеше паветата и хвърляше пейките - всичко е изцапано? " и акцентира, че неговата брачна половинка работи в " Пирогов " и лекува служителите на реда по 24 часа.

Депутатът от левицата Манол Генов обаче отвърна: " Някой докара тези хора на площада и не Радев се среща с футболни босове и раздава пари за игрища ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР