Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който се заявява като вътрешнопартиен

...
Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който се заявява като вътрешнопартиен
Коментари Харесай

Делян Добрев пусна идея за кабинет с ДПС, "Демократична България" и "Има такъв народ"

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев, който се декларира като вътрешнопартиен опозиционер, стартира концепция за коалиция сред неговата партия, Движение за права и свободи, " Демократична България " и " ИТН ".

В профила си във " Facebook " той декларира, че " в случай че все пак, въпреки всичко се образува някакъв Франкенщайн с присъединяване на Асен Василев и Политическа партия, виновността за това ще е колкото на ГЕРБ, толкоз и на Христо Иванов и Демократична България ".

Вчера с " продължаваме смяната - Демократична България " по съставянето на кабинет, откакто на " Продължаваме промяната ", на която съгласно ГЕРБ членовете на управлението са погазили правилата на демокрацията. Постави изискване да бъдат възобновени откакто получи гаранции, че това няма да продължи. Днес посредством по-конкретно: експертен кабинет с стеснен мандат с министър председател Мария Габриел и министри, одобрявани от всички участници в договарянията, а не подбрани от " Продължаваме промяната ". В противоположен случай Сачева предвижда нови избори.

Добрев излага собствен вид - " дясно държавно управление с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Демократична България и Има Такъв Народ ". Плюсове съгласно него са устойчиво болшинство от 142 депутата, 100% съвпадане на приоритите и стратегиите, кардинални и верни позиции по геополитическите въпроси, способни политици и специалисти, а минуси не вижда.
Положителното на разновидността с избори е, че партията на, както ги назовава, политическите измамници от Политическа партия, " ще отиде в небитието "

По думите му е време в " Демократична България " " да възмъжеят и да поемат своята отговорност ". Преди него пред БНР Сачева си послужи със същия глагол, само че по адрес на " Продължаваме промяната ": " Ако " Продължаваме промяната " не са възмъжали задоволително, резултатът е явен - ще отидем на избори с всички последствия от това ", сподели тя.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР