Депутатът от ДПС Хамид Хамид посочи, че заедно със съпартийците

...
Депутатът от ДПС Хамид Хамид посочи, че заедно със съпартийците
Коментари Харесай

Още закони за КТБ готвят Хамид и компания от ДПС

Депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид уточни, че дружно със съпартийците си готви още няколко свързани с КТБ законопроекта. ”Банковото ни законодателство е устроено по този начин, че да управлява естествена банкова система. За страдание, КТБ не е била естествена банка ”, разяснява той. Хамид беше безапелационен, че няма проблем да се приема законодателство със задна дата и напомни, че различен път по изключение са били одобрявани закони със задна дата, имало е десетки такива закони. По думите му главните текстове ще важат за всички банки от този миг нататък, съобщи още bTV.

На въпрос ще бъде ли подсилен законът " Пеевски-Цонев-Хамид " и от другите партии, той отговори: " Не сме говорили с никого. Искаме да забележим кой желае разграбените активи да се върнат където им е мястото и кой играе с грабителите ".

Той преповтори тезата на Движение за права и свободи, че националистите във властта могат да станат причина за рухване на кабинета на ГЕРБ. " Тези националисти дърпат държавното управление и цялата страна към дъното ", съобщи депутатът.

Хамид предсказа, че сегашният престой на " Обединени патриоти " в ръководството ще има същия пагубен свършек за тях, както се е случило по време на предишното държавно управление с Реформаторския блок.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР