Депутатът от ДПС Делян Пеевски бе избран за член на

...
Депутатът от ДПС Делян Пеевски бе избран за член на
Коментари Харесай

Избраха Делян Пеевски за член на конституционната комисия

Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски бе определен за член на Комисията по конституционни въпроси. Гласуването схваща не мина без диспути, като от „ Възраждане “ и Има Такъв Народ призоваваха Демократична България да поддържат и вземат в комисията Пеевски.

Представители на двете партии припомняха на Христо Иванов по какъв начин е наричал Пеевски „ олицетворението на мафията “, а през днешния ден търси поддръжка от Движение за права и свободи за промени. Христо Иванов съобщи на собствен ред, че ще търси такава поддръжка освен от Движението за права и свободи, само че и от всички останали партии и посочи, че той не е част от тази комисия, тъй като счита, че в нея не би трябвало да има партийни водачи.

Гласуването и промяната на Пеевски стана допустимо със 109 гласа „ за “, 67 „ срещу “ и 8 „ въздържали се “. От партия „ Възраждане “ не участваха в гласуването, а Искрен Митев съобщи, че точно с помощта на тях рокадата в комисията е станала допустима и ги упрекна в лицемерие.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР