Депутатът от Демократична България“ Йордан Иванов предизвика буря в ефира

...
Депутатът от Демократична България“ Йордан Иванов предизвика буря в ефира
Коментари Харесай

Депутат на ДеБъ нахлу в ефир, водещият се видя в чудо: На стола на Радев аз видях Митрофанова!

Депутатът от „ Демократична България “ Йордан Иванов провокира стихия в ефира на бТВ. Иванов ядоса водещия Златимир Йочев с откровена засегнатост към президента Румен Радев.

„ В стола на президента аз видях Митрофанова “, съобщи Йордан Иванов във връзка вчерашната среща сред президента и управлението на Демократична България. Йочев няколко пъти акцентира какъв брой обидна е репликата, само че Иванов държеше на тезата си.

Той е сюрпризиран, че президентът е приказвал за военната помощ за Украйна, а не по какъв начин да се сформира държавно управление. Йорданов дефинира случилото се по време на консултациите на Демократична България с президента като една пиар акция.

Иванов се надява държанието на президента през вчерашния ден в президентството по време на консултациите с Демократична България да не е причина да не се даде третият мандат на групировката.

Къде е усилието на ГЕРБ да създадат държавно управление, няма такова, уточни депутатът от Демократична България и добави, че не се вършат старания за сформиране на държавно управление с първия мандат. „ Не може да се употребяват изборите като чучело в парламентарната народна власт “, посочи Йордан Иванов.

Според него отговорността дали ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще се прикрият зад негово ръководство в третия мандат, си е отговорност на президента. Промените в Изборния кодекс, които вършат ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са за самите тях и не са ориентирани към народа. Ще разберем накъде Румен Радев води страната ни след третия мандат, чака Иванов.

Той прикани „ Продължаваме промяната “ да се отнесат отговорно към втория мандат за сформиране на държавно управление. Прекалено дълго сме в изискванията на президентска република, тъй като не можем да съставим държавно управление, само че е реалност, че някои би трябвало да ръководи страната и да поема отговорност за рецесиите, настоя Иванов.

Демократична България са силата на разсъдъка и това, което могат да създадат е с Политическа партия да предложат реформаторско ръководство. Опасно е какво може да създадат ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи с третия мандат, предизвести Йордан Иванов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР