Депутатът от Демократична България“ /ДБ/ Ивайло Мирчев публикува коментар в

...
Депутатът от Демократична България“ /ДБ/ Ивайло Мирчев публикува коментар в
Коментари Харесай

Мирчев: Комунистическият режим е обявен за престъпен, но БСП излезе днес от залата!

Депутатът от „ Демократична България “ /ДБ/ Ивайло Мирчев разгласява коментар в своя профил в обществената мрежа Фейсбук във връзка днешния 1 февруари. На този ден почитаме паметта на жертвите на комунистическия режим у нас . В него той разкрива какви дейности са подхванали от Българска социалистическа партия. Публикуваме поста на Мирчев без редакторска интервенция:

„ Комунистическият режим е разгласен за незаконен у нас със закон, признат преди повече от 20 години. Това не попречи на парламентарната група на Българска социалистическа партия да излезе през днешния ден от залата, сега, в който обявихме минута безмълвие в памет на жертвите на комунистическия режим. Нямаше ги и когато Гладоморът в Украйна от 1932-33 година бе разгласен за геноцид от нашия парламент.

Ако Българска социалистическа партия желае в миналото да се трансформира в модерна лява партия, ще би трябвало да признае закононарушенията на Българска комунистическа партия и да скъса пъпната шнур с Москва. Важно е постоянно да се напомня и да не оставяме никой да подменя историята.

Комунистическият режим в България аргументи хиляди жертви, промени орисите на милиони, докара страната ни до стопански провал и ни отклони от естествената ни европейска принадлежност.

Срамно е за български политици, без значение към коя партия принадлежат, да си затварят очите за историческите обстоятелства. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР