Депутатът от Бундестага Валдемар Гердт в коментар за телевизионния канал

...
Депутатът от Бундестага Валдемар Гердт в коментар за телевизионния канал
Коментари Харесай

Германски депутат нарече отказа от Северен поток 2 самоубийство

Депутатът от Бундестага Валдемар Гердт в коментар за телевизионния канал „ 360 “ назова вероятното отричане от съветския план „ Северен поток 2 “ на фона на последователното затваряне на атомните електроцентрали в Германия „ самоубийство “ и „ парадокс “, оповестява РИА Новости.
" Отхвърлянето на „ Северен поток 2 “ е просто самоубийство. Липсата на сила е голяма. „ Северен поток 2 “ действително няма да покрие енергийните потребности на Германия, а можете ли да си визиите, че ние въобще няма и да го пуснем "? - изясни Гердт.
 Норвежка компания отхвърли да сертифицира „ Северен поток-2 “ Норвежка компания отхвърли да сертифицира „ Северен поток-2 “
Норвежката компания Det Norske Veritas (DNV) GL отхвърли да сертифицина газопровода „ Северен поток-2 “ поради наложените от СА...
Депутатът допусна, че отхвърлянето на нуклеарната сила е сериозен проблем за Германия. Според него, решението за затваряне на атомната централа е взето „ на фона на зелена нервност “.
По-рано Гердт в диалог с РИА Новости изрази убеденост, че тръбопроводът ще бъде приключен, без значение от реакцията на старите или новите управляващи на Съединени американски щати.
" Каквато и да е обстановката в Америка, едно ги сплотява - това е голямо отвращение връзките сред Русия и Германия да се открият, да имат градивен, настоятелен темперамент. „ Северен поток 2 “ ще бъде приключен, без значение от това по какъв начин се държи новата или остарялата администрация на Съединени американски щати ", сподели Гердт.
Според политика, заради обстановката на енергийния пазар, държавното управление на Германия в този момент " няма различен избор ", с изключение на да поддържа съветския план.
 Иран оказва помощ на Русия със Северен поток 2? Иран оказва помощ на Русия със " Северен поток 2 "?
Руското издание eadaily.com заяви, че Съединени американски щати приготвят нови наказания за участниците в " Северен поток 2 " за да доубият плана и да убед...
Гердт съобщи, че въпросът за приключването на строителството ще бъде " сериозен тест " за суверенитета на решенията на Берлин.
Руският газопровод " Северен поток 2 " планува построяването на две магистрални линии с общ потенциал 55 милиарда кубически метра годишно от съветското крайбрежие през Балтийско море до Германия.
Съединени американски щати разпространяват своя полутечен природен газ на европейския пазар и се пробват да предотвратят завършването на съветския план. През октомври Съединени американски щати разшириха своите ограничаващи ограничения против „ Северен поток 2 “, като разшириха плана PEESA за отбрана на енергийната сигурност на Европа./ БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР