Депутатът от БСП Петър Витанов попита премиерът Бойко Борисов Бойко

...
Депутатът от БСП Петър Витанов попита премиерът Бойко Борисов Бойко
Коментари Харесай

Борисов убеден, че един ден ще има обща европейска армия

Депутатът от Българска социалистическа партия Петър Витанов попита министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила с кой се водят диалози за основаване на обща европейска войска и с кои европейски началници се водят разисквания по тематиката.

Социалистът съобщи, че изявлението на Борисов Европейски Съюз да стане групов член на НАТО го е объркало извънредно доста.
„ Вашето виждане влезе в несъгласие и с Европейска комисия. Комисията разгласява документ за размисъл за европейската защита, само че няма нищо в него за обща европейска войска “, съобщи Витанов по време на парламентарния надзор

„ Много неща се трансформират “, отговори му Борисов и даде образец по какъв начин преди години доста страни са били част от Варшавския контракт, а в този момент тези страни са в НАТО.
„ Иначе аз не недооценявам НАТО “, изясни министър председателят.
Според него е безсмислено всяка страна да заделя големи суми пари за въоръжаване. „ Аз съм уверен, че един ден, в случай че има опасност към Европа, ще има обща европейска защита “, безапелационен е Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР