Депутатът от БСП Елена Йончева показа снимка, на която мигранти

...
Депутатът от БСП Елена Йончева показа снимка, на която мигранти
Коментари Харесай

Йончева показа снимка как мигранти прескачат оградата

Депутатът от Българска социалистическа партия Елена Йончева сподели фотография, на която мигранти прескачат оградата по границата ни с Турция благодарение на най-обикновена стълба.

„ Тази фотография е правена от самите бежанци, виждаме по какъв начин прескачат оградата със стълба. Те са се снимали за да популяризират българската ограда какъв брой елементарно се минава”, разяснява Йончева пред bTV.

„ Самата ограда е направена неефективно и тя не прави своята функционалност. След като оградата е от национално значение, тя би трябвало да бъде по-стабилна”, добави Йончева.

Тя сподели и фотография на образувалия се ров край преградното оборудване, който се беше образувал след изобилните дъждове преди седмици у нас.

Йончева разяснява и данни, с които се сдобила, съгласно които камерите и сензорите за придвижване в Хасковска област около оградата не работят повече от две години и половина, защото бил изминал гаранционния контракт.

Според Йончева оповестяването на оградата за обект от голяма важност за националната сигурност е с концепцията да се спре следствието ѝ от депутати и публицисти.

Депутатът от Българска социалистическа партия разяснява още, че има доста мощен мигрантски напън, за който не се приказва. „ Ние научаваме за това единствено когато бус с мигранти катастрофира някъде”, добави тя.

„ Има няколко трафикантски групи, за които ДАНС и Министерство на вътрешните работи знаят. Може би още ги изследват, може би ще ги ударят всеки миг, може би са ги оставили с някаква цел, само че това го знае целият район. То е като Делян Добрев – всички го знаят, само че не знаят какво да направят”, добави още Йончева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР