Депутатът от Българската социалистическа партия Александър Симов бе включен от

...
Депутатът от Българската социалистическа партия Александър Симов бе включен от
Коментари Харесай

Включиха Симов, Сидеров и Нотев в черен списък на Украйна, били руски агенти

Депутатът от Българската социалистическа партия Александър Симов бе включен от украински уебсайт в черен лист, в който се изброяват сътрудниците на Кремъл. За това заяви самият той в пост на страницата си във фейсбук.

“Уважаеми дами и господа, в живота си нивга не бях се надявал на толкоз благ комплимент, само че остарелият кореспондент се откри в един украински лист с пипалата на Кремъл. Това, несъмнено, е следващата демонстрация на украинската шизофрения, която към този момент става хронична и остра, само че откогато хибридната война се развихри, съм попадал във всевъзможни описи - с комисари на подмяната, с създатели на антидемократична агитация и какво ли още не.

Сега към този момент съм пробил на интернационално равнище, уважаеми хибридчици! Обиден съм, че украинците са ми объркали презимето, само че се кълна, че ще продължа да пиша по този начин, че те да го научат и в никакъв случай да не го не помнят:))) ”, написа депутатът във фейсбук.

Освен Александър Симов в черния лист са включени и други българи, измежду които има имена и на политици като водача на “Атака ” Волен Сидеров, заместника му в партията Десислав Чуколов и зам.-председателя на Народното събрание Явор Нотев, който също е атакист.

В черния лист на шпионите на Кремъл на украинския уебсайт са включени и Станка Шопова като началник на проруската фондация “Устойчиво развиване за България ”, социологът Юрий Асланов, водачът на придвижване “Русофили ” Николай Малинов, няколко проруски организации и партии като Българска социалистическа партия и “Атака ” и пр./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР