Депутатът и заместник-председател на Български възход“ Виолета Комитова е видяла

...
Депутатът и заместник-председател на Български възход“ Виолета Комитова е видяла
Коментари Харесай

Дясната ръка на Янев каза възможната коалиция: От Български възход ще работим с тия, които защитят…

Депутатът и заместник-председател на „ Български напредък “ Виолета Комитова е видяла един театър „ Депутат напук “ в първите дни на 48-ото Народно заседание с избирането на началник на законодателния орган. Трябва да бъде формирано антикризисно държавно управление, поради рецесиите, в които се намираме, настоя тя в студиото на bTV.

Според нея е допустима дясна коалиция, защото Демократична България и ГЕРБ са доста близки в позициите си по доста въпроси. В Народното събрание видяхме доста евроатлантически насочени партии, които се разделиха на европейци и атлантици, сподели тя.

Според Комитова, в случай че партиите са съгласни да се отстранен корупционните практики и да се пази националният интерес, БВ са подготвени да работят с всички партии без изключение. БВ към момента не са водили диалози с партиите кой с кого ще работи.

Български напредък ще работят за рационални оферти в Бюджет 2023 година Виолета Комитова прикани партиите, когато желаят увеличение на някакви разноски в обществените сфери, да удостоверяват от кое място виждат, че ще дойдат средствата.

Виолета Комитова акцентира, че България в еврозоната е дълготрайна задача, само че в случай че си стоим небогати и с огромен недостиг, не можем да убедим обществото, че можем да влезем в клуба на богатите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР