Депутатът и председател на парламентарната Комисия по култура и медии

...
Депутатът и председател на парламентарната Комисия по култура и медии
Коментари Харесай

Рашидов хвали Борисов: Голям политик, голям държавник!

Депутатът и ръководител на парламентарната Комисия по просвета и медии Вежди Рашидов дефинира премиера Бойко Борисов като огромен политик и огромен общественик. " Бойко е неповторим случай. Ще остане в историята. Лично аз го познавам от доста години. Той порасна доста бързо. Стана огромен политик, огромен общественик ", сподели Рашидов в изявление в студиото на Българска национална телевизия.

Рашидов акцентира, че Борисов има един естествен гений - работи на една вълна с хората. " Затова е по този начин обичан от хората, тъй като го схващат, на една вълна са. Наблюдавал съм го в неповторими обстановки. Не желая да го лаская. Но просто съм сюрпризиран какъв брой бързо порасна. Той е историческа персона. Чувам в последно време - път на младостта. Явно той е рационален човек, който ще откри границата като Доган - да приготви нови хора и по един грациозен метод да одобри промяната на поколенията ", съобщи Рашидов.

" Доган в точния момент се отдръпна, само че не изпусна колелото. Бойко е рационален човек. Той е до лопатата - той гради, има го. Ние забравихме ли по какъв начин пътувахме? Сега за 3 часа стигаш до Айтос и ядеш сафрид. Това би трябвало да се признае ", съобщи още Вежди Рашидов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР