Депутатът Делян Пеевски се похвали с отмяната на златните паспорти

...
Депутатът Делян Пеевски се похвали с отмяната на златните паспорти
Коментари Харесай

Пеевски: Вярвам в безпристрастността и правотата на американското правосъдие |

Депутатът Делян Пеевски се похвали с анулацията на " златните паспорти " и твърди, че подробната инспекция по издадените към този момент документи, препоръчана от Движение за права и свободи,  " ще развенчае многочислените неистини и операции "   за неговото присъединяване в сходни схеми. 

Днес Народното събрание , които обезпечават българско поданство против инвестиция. По предложение на Движение за права и свободи в 6-месечен период от приемането на законопроекта се планува ДАНС да извърши инспекция на всички преписки по придобиване на поданство, както и на инвестицията, за която е добито то. В случаи на установени нередности поданството се лишава.

" Изменението на закона стана действителност с помощта на самодейността на Движение за права и свободи, за която аз и моите сътрудници от партията неведнъж настоявахме ", съобщи Делян Пеевски. 

" Удовлетворен съм, че напъните ни да потвърдим неналичието на каквато и да е съпричастност на Движение за права и свободи и в частност моя, към схемите за даване на капиталово поданство, най-сетне ще приключи с триумф. Уверен съм, че инспекцията на „ златните паспорти “ изрично ще развенчае многочислените неистини и операции на лица от олигархичния кръг „ Капитал “ по отношение на моето „ присъединяване “ в сходни схеми, както и ще извади на ярко същинските участници в търговията със „ златни паспорти “. Многобройните им неистини и операции съумяха преднамерено да заблудят и американската администрация, само че аз съм уверен, че последователно и тази илюзия ще бъде поправена, като твърдо имам вяра в безпристрастността и правотата на американското правораздаване. Отмяната на капиталовото поданство и цялостната инспекция на издадените „ златни паспорти “ е вярната крачка в тази посока ", твърди Пеевски в изказване, публикувано от пресцентъра на Движение за права и свободи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР