Депутатът Александър Паунов признал, че е водил разговор с избягалия

...
Депутатът Александър Паунов признал, че е водил разговор с избягалия
Коментари Харесай

Депутатът Александър Паунов призна, че с Божков уговарят преврат

Депутатът Александър Паунов признал, че е водил диалог с избягалия в Дубай Васил Божков за събаряне на държавното управление. Това стана ясно от изключителна конференция на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Днес от държавното обвиняване разкриха записи от телефонни диалози на Божков с лица от политическия живот на страната, в които се уговарят митингите за свалянето на държавното управление и за офанзивите против основния прокурор Иван Гешев  Иван Гешев Иван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо обучение във.

Прокуратурата популяризира диалози по какъв начин Божков се уговаря за митингите с публицист и политик от Българска социалистическа партия

Нинова сподели, че Паунов е народен представител от квотата на коалицонния сътрудник на Българска социалистическа партия - ръководител на Българската комунистическа партия.

"Ръководството беседва с Александър Паунов, той удостовери диалога и още през днешния ден подава заявление за овакантяване на ПГ "БСП за България ", сподели Нинова.

Поставящият се в услуга на Божков Александър Паунов обаче няма да напусне Народното събрание, а упорства да остане самостоятелен народен представител.

Междувременно Нинова отхвърли да разяснява обстоятелството, че в диалозите с Божков неведнъж се загатна и името на президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на и секретаря по правни въпроси Пламен Узунов  Пламен Узунов Пламен Узунов е длъжностен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е като водещи фигури в проекта на хазартния необут за събаряне на държавното управление и привикване на длъжностен кабинет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР