Депутатът Александър Дунчев посочи в предаването Тази неделя по БиТиВи,

...
Депутатът Александър Дунчев посочи в предаването Тази неделя по БиТиВи,
Коментари Харесай

Александър Дунчев: Необходимо е ПП да водят листите в София-област, иначе аз и екипът ми се оттегляме

Депутатът Александър Дунчев уточни в предаването " Тази неделя " по БиТиВи, че стачкува против желанието на Продължаваме промяната да даде София-област при идните избори на Демократична България. Бившият началник на организацията по горите и ексдепутат от Промяната Александър Дунчев посочи, че Кирил Петков му е предложил да е втори в листата на обединението ПП-ДБ в София-област, което е недопустимо. И добави, че не било правилно изказванието на Петков в петък в предаването " Панорама ", че Дунчев и екипът му се отказвали от присъединяване в изборите.

 

Александър Дунчев желае да отвоюва природата от мафията: " Ние не сме се отказали, а протестираме против един опит да бъде дадена София-област на Демократична България с едно безпринципно решение, без въобще да се регистрира спецификата на София-област и напъните, които са положили хората и екипа да отвоюват тази област от мафията, превзела общините там ".

Дунчев не е склонен с това листите за идните избори да се подреждат по конюнктурни аргументи. В тях трябвало да се поставят млади и кардинални хора, които да правят работа.

 

Александър Дунчев е безапелационен: " Или обединението Демократична България и Политическа партия си ревизират решението и да върнат водачеството в София-област на Политическа партия, или нашият екип си потегля и да си търсят  други хора и други претенденти. Те постановат модел, против който се борим – да сложим наши хора някъде, без значение кой какво е правил. " В София-област екипът на Дунчев посочил по какъв начин би трябвало да се прави смяната с битката си с дървената мафия и локални феодали в дърводобива. А в този момент се предлага да се създадат безпринципни взаимни отстъпки, които Дунчев не можел да одобри. Поради това отказал да води листа в различен изборен регион.

 

Според Дунчев сходни сделки показвали, че има задкулисие в " Промяната ". Партията трябвало да води листата в София-област, а самият Дунчев няма искания той да е на първото място. Ако няма решение Политическа партия да води листата, Дунчев ще опише за всички старания за смяна на " Промяната ", тъй като не ставало въпроса за вътрешнопартийни борба, а за смяната на България. Дунчев ще да продължи борбата против мафията, даже в случай че се наложи да напусне " Промяната ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР