Депутат от водещата ни партия се нахвърли върху бивши управляващи. Михал

...
Депутат от водещата ни партия се нахвърли върху бивши управляващи. Михал
Коментари Харесай

Камбарев, ПП: ГЕРБ осъзнават, че вече са история

Депутат от водещата ни партия се нахвърли върху някогашни ръководещи. 

Михал Камбарев от " Продължаваме промяната " изрично отхвърли допустима коалиция с ГЕРБ след изборите. " ГЕРБ в момента се опасяват и към този момент осъзнават, че към този момент са история. Тези шест точки, които избориха, аз не считам, че в действителност имат вяра в тях. напрягам че това са едни послания, съединени от социолози и маркетолози, които са им споделили - в случай че желаете да вземете повече гласове, кажете ги тези неща ", съобщи той в предаването " Говори в този момент " пои Българска национална телевизия.

Камбарев разяснява, че му е мъчно да повярва по какъв начин тъкмо Бойко Борисов желае правосъдна промяна.

" Как внезапно след 12 години - ти си бил един човек и се събуждаш радикално друг. Ти си този, който остави тази правосъдна система в това състояние. Ти си индивидът, който първо постави Цацаров, по-късно и Гешев. Вие сте хората, които в зала ни оплювахте, че махаме спецсъдилщата, че е настане един безпорядък. Същите тези съдилища в последния си работен ден изкараха господин Пеевски по-чист от сълза ", разяснява Камбарев.

Той се надява служебният кабинет да продължи дейностите на досегашното държавно управление. По думите му то е нараснало пенсиите, диверсифицирало е доставките на газ, в последния миг е уговорило нови доставки, поставило е таван на цената на тока, написа Novini.bg.

Камбарев разяснява обвиннията на Станислав Анастасов оот ДПС, че доставките на полутечен газ са били договаряни доста преди прекъсването на газа от страна на " Газпром " и това станало ясно на парламентарна комисия: " Парламентарната комисия, която изследваше това нещо не е проверяващ орган. Тя е пиар орган, който взима решения и основава един отчет въз основата на това, което членовете гласоподават да се прочете. Факти могат да се сглобяват и е в компетенцията на проверяващите органи ко има нещо, те да го намерят. парламентарна комисия да вади изводи сле9д гласоподаване кое да влезе в отчета и кое - не, не знам по какъв начин да разясня ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР