Депутат от управляващото мнозинство призна, че Веселин Марешки подкрепя властта,

...
Депутат от управляващото мнозинство призна, че Веселин Марешки подкрепя властта,
Коментари Харесай

Депутат от властта призна, че „Воля” са им „патеричка”, Марешки го нарече идиот

Депутат от ръководещото болшинство призна, че Веселин Марешки поддържа властта, като даже го назова „ патеричка ”.

Секретарят на парламентарната група на „ Обединени патриоти ” (ОП) Юлиан Ангелов взе думата в процедура по метода на водене против председателстващия пленарното съвещание Емил Христов от ГЕРБ, написа Флагман.бг.

Според депутата от ОП Правилникът на Народното събрание е бил нарушен. Емил Христов не прекъснал изявление на Марешки, което официално било имитация към различен депутат, само че действително било в друга посока.

„ Да, на нас ни е известно, че господин Марешки и партия „ Воля ” са патеричка на властта, но въпреки всичко има Правилник на Народното събрание и би трябвало да се съблюдава ”, уточни Юлиан Ангелов.

Освен това, когато Веселин Марешки взел участие в разискване, той по-късно трябвало да седне на място в залата, а не в президиума (Марешки е и зам.-председател на парламента).
Юлиан Ангелов повтори: „ Така че, господин ръководител, апелирам Ви се, макар че господин Марешки е патеричка на властта, въпреки всичко да вземате по Правилник прецизно отношение към неговите изявления ”.

По-късно водачът на „ Воля ” направи декларация от името на парламентарната си група.
В нея Веселин Марешки разгласи: „ По адрес на нашата политическа групировка „ Воля ” са се изказвали много идиоти, за жалост, и примитиви такива. Според степента на идиотивизирането или примитивизма им те са стигали до такива величини като „ патерички ” или дори „ бастуни ”, само че това го оставяме на тяхната съвест. ”
Марешки обаче се интересувал единствено от оценката на българския народ.

Припомняме, че преди дни депутатът от „ Българска социалистическа партия за България ” Таско Ерменков разгласи, чеМарешки и депутатите му не били здрава патерица на властта, а „ строшен бастун ”.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР