Депутат от торите казва, че RAF може да се намеси

...
Депутат от торите казва, че RAF може да се намеси
Коментари Харесай

Депутат от торите намеква, че RAF може да помогне за разрешаването на кризата със самолетите в Руанда, но казва „разговори за пари“

Депутат от торите споделя, че RAF може да се намеси и да извърши полети за депортиране в Руанда, в случай че комерсиалните компании откажат – само че добави, че „ диалозите за пари “.

Съобщава се, че Министерството на вътрешните работи се бори да откри самолетни компании, подготвени да оказват помощ, което значи, че даже в случай че спорната скица получи зелена светлина, няма да има самолети. Разочаровани чиновници споделят, че фирмите няма да подписват контракти заради вредите, които ще нанесат на репутацията им.

Това е нов удар за Риши Сунак, до момента в който той обезверено се пробва да задвижи скъпоструващата скица. Но депутатът от торите Брендън Кларк-Смит сподели, че има вяра, че самолетните компании ще се включат като „ договаряния за пари “. Но в случай че не го създадат, добави той, RAF може да избави държавното управление.

Той сподели на GB News: „ По-близо до времето, когато парите приказват в края на деня, сигурен съм, че ще има доста търговски сътрудници, които ще се интересуват. И в случай че не са, ние сме имаме лични самолети и так...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР